LUST & SAMLIV


”LUST OCH SAMLIV GENOM HELA LIVET är en lättläst bok med frågor och svar om hälsoaspekter av sexualiteten genom hela livet från barndomen och tonåren, vuxenperioden, som nybliven förälder och småbarnsförälder, vid mogen ålder och som äldre. Innehållet bygger på egen och andras forskning och erfarenhet som sexualrådgivare. 

En ny utökad upplaga utkommer februari 2020. Sista kapitlet handlar om hur en kan öka sin livskvalitet vid olika tillstånd: Diabetes, Inkontinens, Kolostomi, Hjärtsjukdom, Reumatoid artrit, Ryggmärgsskada, Multipel skleros (MS), Parkinsons sjukdom, Prostataförstoring och Cancer.

Boken på 64 sidor kan beställas på förlaget BoD eller i bokhandel på nätet (Adlibris eller Bokus t ex). ISBN nr: 9 789177 853329. Den finns även som E-bok.

 

En populärversion på svenska av doktorsavhandlingen med titeln Lust och samliv – att må bra i sin parrelation som nybliven förälder. Utgiven hösten 2005, andra utökade upplagan 2008, delas ut på diverse vårdcentraler. Häftet på 30 sidor är lättläst och uppdelat i korta stycken med frågor och svar. Går att ladda ner via förlaget: www.gothiafortbildning.se alternativt Ladda ner som PDF-dokument här >>

Önskar du fullständig litteraturförteckning till sistnämnda bok,
se separat dokument.
Ladda ner som word-dokument här >>

 

”Lust och samliv – att må bra i sin parrelation
vid mogen ålder och som äldre”
Lättlästa råd och tips på 10 sidor.
Ladda ner som pdf-dokument här >>